Classique en Route is een stichting met als bakermat de Brabantse Kempen.
Ons doel is het in stand houden van een belangrijk stuk historie, een niet meer weg te denken onderdeel binnen onze samenleving, ….. de automobiel.

Wij zijn in 2013 ontstaan uit een enthousiaste groep bezitters van mooie oude auto’s, die in de achter ons liggende decennia door diverse automobielfabrikanten zijn geproduceerd. In 2014 is besloten om ons te verenigen in een stichting met de klinkende naam Classique en Route.

Wij zijn geen stichting die een bepaald merk in stand wil houden. Wel moet gezegd worden dat de auto een redelijke leeftijd moet hebben of karakteristiek is voor het straatbeeld, een klassieker.

Daarom wil Classique en Route samen met de bezitters, “vrienden” genoemd, van deze prachtige auto’s dat vertrouwde straatbeeld van weleer graag terughalen uit het verleden. Dit gebeurt gedurende circa zes ritten per jaar die de “vrienden” van de stichting zelf uitzetten en organiseren.
Het rijden van zo’n uitdagende oldtimerrit geeft niet alleen veel voldoening, maar zorgt ook voor sfeer en gezelligheid.

Ben je in het bezit van een klassieker en wil je ook vriend worden? dan dagen we je uit om een keer mee te rijden als introducé.
Lees ook de verslagen eens door om een beeld te vormen, dat gaat zeker lukken door de vele foto’s.
Meld je bij de secretaris, Walter Koch via walterkochnl@gmail.com of via 06-53357148.