Zeven zeer gemotiveerde equipes verschenen tegen de avond aan de start bij Restaurant NU in Eersel “gewapend” met vergrootglas, schaal liniaal en een goeie dosis zelfvertrouwen voor een kaartleesrit van ongeveer 45 km. Het systeem was deze keer pijlen kortste route met barricades.

IMG_6818   IMG_6822

IMG_6815

IMG_6814

Om half acht gingen de eerste deelnemers op weg en de laatste vertrokken een kwartier later.

IMG_6820    IMG_6817

IMG_6823  IMG_6818

Vanuit Eersel via Steensel naar Veldhoven. Op de Hees in Eersel gingen diverse equipes in de fout die niet de kortste route namen naar Steensel. Ook Waalre werd aangedaan. Hier hadden verschillen equipes problemen met het vinden van de juiste weg of keken te veel naar de mooie huizen in deze omgeving.

Via Valkenswaard en Walik werd er terug gereden naar de finish bij Restaurant Nu. De uitzetter had bij de Jumbo in Eersel nog een kleine verrassing voor de equipes. Maar één equipe haalde daar de juiste controle op en reed de juiste route. Rond negen uur arriveerden zeer voldaan de eerste equipes. Tegen kwart voor tien uur was iedereen binnen.

Niemand had alle controles gevonden. De winnaars Martien en Angelique met hun snelle Austin Healey hadden alleen de controle – de letter O – bij de Jumbo gemist. Een mooie prestatie om wel alle overige controles op de juiste manier aan te doen.

IMG_6821IMG_6813

Organisator van deze rit … Wiel.